SKI FIT

“SKI FIT”┬áprogram┬ánamenjen kondicijski pripravi smu─Źarja

 

Veliko ┼ítevilo rekreativnih smu─Źarjev ne daje preve─Ź pozornosti kondicijski pripravi,preden se spustijo po zasne┼żenih strminah, kar ima za posledico hitro utrujenost, slabo tehniko smu─Źanja in v najslab┼íem primeru po┼íkodbe. Smu─Źanje je ┼íport z izredno visokimi zahtevami po koordinaciji in natan─Źnosti gibov in vsi, ki ┼żelijo u┼żivati v tem privla─Źnem ┼íportu, bi morali pravo─Źasno za─Źeti s kakovostnim kondicijskim treningom, ki jih bo pripravil na vse fizi─Źne izzive.

57290F12-06F3-45A2-B674-61AE940FC434
57E6637E-60BA-4D99-8E06-F98CBFA0E5AF

ÔÇťSKI FITÔÇŁ┬áProgram poleg osnovne kondicijske priprave vklju─Źuje ┼ítevilne situacijske vaje za obvladovanje smu─Źarskih gibov in za obvladovanje resni─Źnih situacij na progi. Da bi se ─Źimbolje pripravili na smu─Źarsko sezono, je “SKI FIT” program namenjen razvijanju:

  • aerobne in anaerobne vzdr┼żljivosti,
  • mi┼íi─Źne vzdr┼żljivosti, mo─Źi in hitrosti(s posebnim poudarkom na mi┼íicah trupa, hrbta in nog)koordinacije ter ravnote┼żja.

 

“SKI FIT” Program je namenjen vsem, ki ┼żelijo kar najbolje izkoristiti smu─Źanje ali deskanje na snegu. Kondicijska priprava za smu─Źarje je zasnovana za vse starosti od otrok do seniorjev ter za vse stopnje od za─Źetnika do naprednega smu─Źarja. Trenerska ekipa Prava Vadba trening centra bo vas in celo va┼ío dru┼żino ustrezno pripravila na najbolj┼ío smu─Źarsko sezono doslej.┬á