FIT PV

KAJ JE FIT PV

(Functional Interval Training Prave Vadbe) je visoko intenzivna vadba, ki je namenjena ─Źim ve─Źji porabi kalorij, izgorevanju ma┼í─Źob ter preoblikovanju in toniranju mi┼íic celega telesa. Z njo pove─Źujemo mi┼íi─Źno mo─Ź, telesno vzdr┼żljivost in funkcionalnost, ohranjamo gibljivost in zmanj┼íujemo bole─Źine sklepov ter krepimo kosti (pove─Źujemo kostno gostoto).

FIT PV je na┼ía 45ÔÇ▓ vadba, s katero ┼żelimo izbolj┼íati relativno mo─Ź, hitrost in vzdr┼żljivost vade─Źega. Vadba ni nikoli enaka, vsaki─Ź je kaj novega, vsaki─Ź je druga─Źna. Odvisno od dneva enkrat se bomo osredoto─Źili na mo─Ź, drugi─Ź mogo─Źe na aerobno vadbo v povezavi s kettlebell-i. In┼ítruktor je tisti, ki odlo─Źa o vadbi, kar pomeni, da vi nikoli ne boste vedeli, katera vadba vas ─Źaka. Lahko pa pri─Źakujete enkraten trening, na litre znoja in ob─Źutek, da delate resni─Źno nekaj zase! Pri vadbi uporabljamo lastno te┼żo, proste ute┼żi, kettlebell-e, elastike, stepe, kolebnice, TRX-e,ÔÇŽ

FIT PV je vadba, ki vsebuje elemente aerobne in anaerobne vadbe ter zapolnjuje prostor med aerobiko in fitnesom. Primerna je za vse generacije, za za─Źetnike in trenirane, saj si sami dolo─Źamo intenziteto treninga s prilagajanjem ute┼żi ali bremen. V samo eni uri vsak udele┼żenec izvede stimulativen trening mi┼íi─Źnega sistema. Ob redni vadbi to pripelje do hitro vidnih rezultatov, med katere ┼ítejemo ─Źvrste mo─Źne mi┼íice in zmanj┼íanje telesne ma┼í─Źobe.

Ker je intenzivnost vadbe visoka, ima ta velik vpliv tudi na metaboli─Źne procese v telesu. Pospe┼íuje metabolizem in bazalni metabolizem, kar se odra┼ża kot pove─Źana poraba energije v mirovanju. Zato FIT PV vpliva na porabo kCal tudi v mirovanju.┬áTukaj ne uporabljamo velikih ute┼żi, ne delamo zgibov (pull-ups) in nimamo 2 urnih vadbenih maratonov.

FIT PV ponuja dinami─Źno vadbo primerno za vse, ne glede na starost ali telesno pripravljenost. Vadba je zabavna, zelo u─Źinkovita in nezahtevna, la┼żje sledljiva.

FIT BURN

Zdru┼żili smo brce in udarce z intenzivnimi kardio vajami, vajami za mo─Źi, vzdr┼żljivost in fleksibilnost ter vajami za krepitev stabilizatorjev trupa v edinstveno vadbo, ki bo odpihnila va┼íe kilograme, izoblikovala va┼íe celotno telo, izbolj┼íalo vsakodnevno po─Źutje in dvignilo samozavest. In┼ítruktorji vas bojo motivirali, pripeljali do meja, do katerih ste mislili, da je nemogo─Źe priti in vam pokazali pot, kako dose─Źi ┼żelene cilje!

FIT POWER

Trening za mo─Ź je en od najbolj┼íih na─Źinov, da preoblikujete in izkle┼íete svoje telo. Na┼í FIT POWER program treninga za mo─Ź vam omogo─Źa, da dose┼żete svoje cilje mi┼íi─Źne mo─Źi in vzdr┼żljivosti. FIT POWER oblikuje in tonizira mi┼íice, izbolj┼íuje splo┼íno telesno pripravljenost, mo─Ź, izbolj┼íuje gostoto kostnega tkiva, omogo─Źa porabo do 600 kalorij na uro/vadbe in daje pozitivno ob─Źutenje telesa in duha.

POZITIVNI U─îINKI VADBE

  • Izbolj┼íuje kostno gostoto in krepi vezi,
  • Izbolj┼íanje telesne dr┼że,
  • Pospe┼íuje metabolizem,
  • Zmanj┼íuje stres,
  • Izbolj┼íuje plju─Źno in sr─Źno kapaciteto.
  • Velik potro┼ínik kalorij,
  • Tonizira in oblikuje telo,
  • Dviguje telesno vzdr┼żljivost,
  • Izbolj┼íuje koordinacijo in spretnost,
  • Pove─Źana mo─Ź,

Z vadbo lahko za─Źnete kadarkoli!

prava_vadba_pv