PV BOOTYCAMP

bootycamp_bootcamp
29177933_1592098987575400_5725810177211367424_o

BootyCamp je oblika skupinske vadbe, ki je pri nas vedno bolj priljubljena, ki temelji na inovativni 45 ÔÇô minutni funkcionalni vadbi. Vadba je namenjena predvsem ┼żenski populaciji. Je alternativa aerobni uspe┼ínici TNZ, ki smo jo nadgradili ┼íe s kro┼żno vadbo s poudarkom na ─Źvrsti, lepo oblikovani zadnjici. Seveda se ne boste ukvarjali samo z zadnjico, temve─Ź se trudili tudi za lep, raven trebuh, lepo oblikovane noge in roke ter naravno dr┼żo brez bole─Źin.

Program BootyCamp v osnovi temelji na intervalnem na─Źinu treniranja. Intervalni trening je klju─Ź do izbolj┼íanja sposobnosti dihal, srca in o┼żilja. Vaje se navadno opravljajo druga za drugo z minimalnim vmesnim po─Źitkom, saj je cilj vadbe poleg mo─Źi razvijati tudi vzdr┼żljivost. Tovrstna vadba je izredno u─Źinkovita pri oblikovanju postave, ker med njo posameznik porabi zelo veliko kalorij, poleg tega pa pospe┼íuje metabolizem za ve─Źje kurjenje energije tudi ve─Ź ur po kon─Źanem treningu. Posledica tovrstne vadbe je tudi dvig nivoja ustreznih hormonov, ki imajo odlo─Źilno vlogo pri huj┼íanju. ─îedalje manj┼íi odstotek telesne ma┼í─Źobe za─Źne tako razkrivati mi┼íice, ki smo jih s pravo izbiro vaj spodbudili ravno dovolj, da so pridobile lep tonus.

Komu je PV BootyCamp izziv namenjen?

BootyCamp je primeren predvsem za ┼żenske. Vadbeni sistem je zasnovan tako, da je intenzivnost vadbe prilagodljiva, ne zahteva posebnega predznanja in je primerna za vade─Źe vseh starosti in stopenj telesne pripravljenosti, uspeh pa je zagotovljen. Na voljo je ve─Ź razli─Źic vaj za razli─Źne stopnje kondicijske pripravljenosti. ─îar izziva je posameznikov napredek, in ne primerjava z drugimi udele┼żenci v programu, ─Źeprav prijateljska tekmovalnost v skupini seveda dodatno motivira, kar omogo─Źa, da posameznik prese┼że svoje meje.┬áVaje zagotovljeno ogrejejo vsakogar. Vmes sopiha┼í kot star slon, ob─Źasno omaga┼í na kolena ali vznak, se prekucne┼í na zadnjico, ampak vse to je del zabave. Zadovoljstvo ob koncu opravljenega treninga odtehta vse muke in nazadnje najde┼í odgovor na vpra┼íanje Zakaj ┼że to po─Źnem? Zato, ker se le s trudom dose┼że ┼żeleni rezultat.

 

Vadba poteka v vadbenem studiu in se izvaja v majhnih skupinah (6-8 udele┼żencev), zaradi ─Źesar je vzdu┼íje spro┼í─Źeno in zabavno. Pod vodstvom energi─Źnih mednarodno licenciranih trenerjev je poskrbljeno za individualno spremljanje in motiviranje vsakega udele┼żenca BootyCampa.

Prednosti BootyCamp treningov:

  • Visoka poraba kalorij in s tem intenzivnej┼íe huj┼íanje;
  • Izbolj┼íanje sr─Źno-┼żilnega in dihalnega sistema;
  • Pove─Źana mi┼íi─Źna mo─Ź;
  • Vadba celotnega telesa v kratkem ─Źasovnem obdobju;
  • Vsaka vaja je druga─Źna in predstavlja nov iziv;
  • Mo┼żnost vadbe na prostem;
  • Zahtevnost, prilagojena vsakemu posamezniku;
  • Skupinski duh vas bo gnal dlje.