SKI FIT

“SKI FIT” program namenjen kondicijski pripravi smučarja

 

Veliko število rekreativnih smučarjev ne daje preveč pozornosti kondicijski pripravi,preden se spustijo po zasneženih strminah, kar ima za posledico hitro utrujenost, slabo tehniko smučanja in v najslabšem primeru poškodbe. Smučanje je šport z izredno visokimi zahtevami po koordinaciji in natančnosti gibov in vsi, ki želijo uživati v tem privlačnem športu, bi morali pravočasno začeti s kakovostnim kondicijskim treningom, ki jih bo pripravil na vse fizične izzive.

57290F12-06F3-45A2-B674-61AE940FC434
57E6637E-60BA-4D99-8E06-F98CBFA0E5AF

“SKI FIT” Program poleg osnovne kondicijske priprave vključuje številne situacijske vaje za obvladovanje smučarskih gibov in za obvladovanje resničnih situacij na progi. Da bi se čimbolje pripravili na smučarsko sezono, je “SKI FIT” program namenjen razvijanju:

  • aerobne in anaerobne vzdržljivosti,
  • mišične vzdržljivosti, moči in hitrosti(s posebnim poudarkom na mišicah trupa, hrbta in nog)koordinacije ter ravnotežja.

 

“SKI FIT” Program je namenjen vsem, ki želijo kar najbolje izkoristiti smučanje ali deskanje na snegu. Kondicijska priprava za smučarje je zasnovana za vse starosti od otrok do seniorjev ter za vse stopnje od začetnika do naprednega smučarja. Trenerska ekipa Prava Vadba trening centra bo vas in celo vašo družino ustrezno pripravila na najboljšo smučarsko sezono doslej.