FIT PV

KAJ JE FIT PV

(Functional Interval Training Prave Vadbe) je visoko intenzivna vadba, ki je namenjena čim večji porabi kalorij, izgorevanju maščob ter preoblikovanju in toniranju mišic celega telesa. Z njo povečujemo mišično moč, telesno vzdržljivost in funkcionalnost, ohranjamo gibljivost in zmanjšujemo bolečine sklepov ter krepimo kosti (povečujemo kostno gostoto).

FIT PV je naša 45′ vadba, s katero želimo izboljšati relativno moč, hitrost in vzdržljivost vadečega. Vadba ni nikoli enaka, vsakič je kaj novega, vsakič je drugačna. Odvisno od dneva enkrat se bomo osredotočili na moč, drugič mogoče na aerobno vadbo v povezavi s kettlebell-i. Inštruktor je tisti, ki odloča o vadbi, kar pomeni, da vi nikoli ne boste vedeli, katera vadba vas čaka. Lahko pa pričakujete enkraten trening, na litre znoja in občutek, da delate resnično nekaj zase! Pri vadbi uporabljamo lastno težo, proste uteži, kettlebell-e, elastike, stepe, kolebnice, TRX-e,…

FIT PV je vadba, ki vsebuje elemente aerobne in anaerobne vadbe ter zapolnjuje prostor med aerobiko in fitnesom. Primerna je za vse generacije, za začetnike in trenirane, saj si sami določamo intenziteto treninga s prilagajanjem uteži ali bremen. V samo eni uri vsak udeleženec izvede stimulativen trening mišičnega sistema. Ob redni vadbi to pripelje do hitro vidnih rezultatov, med katere štejemo čvrste močne mišice in zmanjšanje telesne maščobe.

Ker je intenzivnost vadbe visoka, ima ta velik vpliv tudi na metabolične procese v telesu. Pospešuje metabolizem in bazalni metabolizem, kar se odraža kot povečana poraba energije v mirovanju. Zato FIT PV vpliva na porabo kCal tudi v mirovanju. Tukaj ne uporabljamo velikih uteži, ne delamo zgibov (pull-ups) in nimamo 2 urnih vadbenih maratonov.

FIT PV ponuja dinamično vadbo primerno za vse, ne glede na starost ali telesno pripravljenost. Vadba je zabavna, zelo učinkovita in nezahtevna, lažje sledljiva.

FIT BURN

Združili smo brce in udarce z intenzivnimi kardio vajami, vajami za moči, vzdržljivost in fleksibilnost ter vajami za krepitev stabilizatorjev trupa v edinstveno vadbo, ki bo odpihnila vaše kilograme, izoblikovala vaše celotno telo, izboljšalo vsakodnevno počutje in dvignilo samozavest. Inštruktorji vas bojo motivirali, pripeljali do meja, do katerih ste mislili, da je nemogoče priti in vam pokazali pot, kako doseči želene cilje!

FIT POWER

Trening za moč je en od najboljših načinov, da preoblikujete in izklešete svoje telo. Naš FIT POWER program treninga za moč vam omogoča, da dosežete svoje cilje mišične moči in vzdržljivosti. FIT POWER oblikuje in tonizira mišice, izboljšuje splošno telesno pripravljenost, moč, izboljšuje gostoto kostnega tkiva, omogoča porabo do 600 kalorij na uro/vadbe in daje pozitivno občutenje telesa in duha.

POZITIVNI UČINKI VADBE

  • Izboljšuje kostno gostoto in krepi vezi,
  • Izboljšanje telesne drže,
  • Pospešuje metabolizem,
  • Zmanjšuje stres,
  • Izboljšuje pljučno in srčno kapaciteto.
  • Velik potrošnik kalorij,
  • Tonizira in oblikuje telo,
  • Dviguje telesno vzdržljivost,
  • Izboljšuje koordinacijo in spretnost,
  • Povečana moč,

Z vadbo lahko začnete kadarkoli!

prava_vadba_pv